MEDITATIES

Stilstaan bij verandering

Ontdek samen de waarde van stilstaan bij verandering

De wereld om ons heen verandert continu en daar maken we allemaal onderdeel van uit. Voor de ene verandering draai je je hand niet om, terwijl de andere verandering je uit balans brengt.
"Veranderen is bewegen en stilstand is achteruitgang", zo wordt ons verteld. Dit maakt dat we onze stinkende best doen om alle veranderingen te blijven volgen, waarbij onze to-do-lijst alleen maar toeneemt. We stappen als het ware van het ene perron over naar het andere, zonder een moment ons af te vragen of al dat bewegen ons eigenlijk wel dient. 
De ervaring leert dat druk bezig zijn niet altijd leidt tot voldoening. En het afgrazen van nieuwe gebieden niet per definitie meer tevredenheid geeft. Maar wat dan wel? 

Stilstaan bij verandering. Jezelf vragen stellen, je weerstand onderzoeken, zin geven. Even niet bewegen is noodzakelijk om waarde te vinden in de verandering. Wanneer je dit samen met een kleine groep mensen doet, samenkomt met de unieke intentie om echte verandering aan te gaan, werkt het vele malen sneller en krachtiger.

De mini-cursus De Waarde van Verandering, helpt je om (beter) om te gaan met verandering.

Door samen met andere mensen bewust stil te staan bij verandering, ontketent zich een energie die nodig is om verandering aan te gaan. Verander-ervaringen kunnen zwaar zijn maar ze kunnen je leven ook enorm verrijken! Extra energie werkt ondersteunend en bekrachtigend. De Waarde van Verandering is een 30-dagen challenge die inzicht, begrip, advies en hulp biedt bij de veranderingen die iedereen meemaakt.


Wat je mag verwachten?

Week 1: De vele gezichten van verandering | Waar schijn jij je licht op? | Persoonlijke kernwaarden | Ik verbind me.

Week 2: Iedereen is VIP | Tot de kern komen | Creatie-Navigatie-Systeem | De kracht van je persoonlijke ‘netwerk’

Week 3: Ik voor  ik – ik voor wij- ik voor het |  Verander de keuze van…| Ervaar, fantaseer, visualiseer nieuw perspectief | Wat te doen als je vastloopt.

Week 4: Verandering…wat heeft het je gebracht? | Vijf voorwaarden | Stevigheid vinden in jezelf | Delen en vieren van succesmomenten.


Waar je voor gaat!

VAN

- Voelen of weten dat iets moet veranderen om verder te kunnen

- Blijven hangen in de weerstand om te veranderen

- Ontkennen van verandering

- Moe zijn van veranderen

- De Wens om te veranderen

NAAR

- Nee zeggen tegen bewegingsstoppers van verandering 

- Zelf (je) verandering mede vormgeven

- Herkennen van belemmerende patronen

- Omarmen van verandering

- Realiseren van verandering

- Vieren van succesvol veranderen

 

Ja, ik doe mee!

Wil je weten hoe jij waarde kunt geven aan verandering, doe dan mee aan de 30-dagen challenge 'De Waarde van Verandering'. Een inspirerend en bemoedigend traject dat Allies Swinnen en Sjanet Bijmolt ontwikkelden en dat je deels individueel (thuis) en in kleine groep (live-ontmoetingen) volgt. 

 

Schrijf hier in

Begin 2019 met frisse moed en geef jouw verandering een eigen kleur. Ga jouw verandering aan op het gebied van relatie, werk, geld, gezondheid, vrienden of familie. Schrijf vandaag nog in voor de challenge en realiseer jouw verandering in 30-dagen.

De drie live-ontmoetingen vinden plaats op: dinsdag 15 januari (avond), zaterdag 9 februari (hele dag) en donderdag 21 februari (avond).
 

Jouw investering

Iedere dag 10 tot 20 minuten, de drie live-ontmoetingen en een bedrag van € 495 (gemiddeld

€ 15 per dag!). Gedurende de 30-dagen kun je persoonlijke vragen mailen die Allies of Sjanet binnen 24 uur beantwoorden.

Meer informatie?

Bel of mail met Allies: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; telf. 06-14 03 81 74

                      of Sjanet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ;   tel. 06 - 22 87 54 74

Emmausklooster

Bezoekadres:
Basilius van Bruggelaan 4
5363 VA Velp (Noord-Brabant)

KvK. 70346585
BTW NL858279241
IBAN

Sitemap

Contact

November   2019
M D W D V Z Z
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.