RETRAITES

Lichtlabyrint weekend

Het Emmausklooster in Velp (N-B) bezit sinds kort in zijn binnentuin een schitterend labyrint. En ’s avonds wanneer het donker wordt gebeurt er iets magisch, dan steken we de kaarsjes aan en gaan we onderweg in het lichtlabyrint. Om 19.30 uur start het programma in het klooster aan de Basilius van Bruggelaan 4 in Velp, met een uitleg van het Labyrint.

 

Labyrint, wat is dat eigenlijk?

Het labyrint is één weg die naar binnen kronkelt en daarna weer terug naar buiten. Je vindt altijd je weg en je kunt nooit fout lopen. Je bent altijd waar je moet zijn en als je je daaraan over kunt geven, kun je met meer vertrouwen en rust je levenspad bewandelen, je komt er toch wel. Sterker nog, je bent er al.

 

Het labyrint is al heel oud en komt in veel culturen voor. Zo kom je ze nog vaak tegen op straten en pleinen en in kerken, zoals de meest beroemde die ligt in de kerk van Chartres.

 

Het heeft iets magisch om een labyrint te lopen. Eenmaal in liefdevolle aandacht onderweg ontvang je nieuwe inzichten en antwoorden. De verschillende wendingen die een labyrint heeft komen overeen met de verwachte en onverwachte wendingen in ons leven.

 

Kom je de kaarsjes mee aansteken?

 

 

Programma

Je ontvangt bij aankomst uitleg over hoe je het labyrint loopt en je brengt je wensen in kaart waarmee je onderweg wilt lopen. Met elkaar steken we zo’n 250 kaarsjes aan en gaan we lopen.

We sluiten de avond af met een schrijfoefening waarin we onze ervaringen delen.

 

Data                      

Tweedaagse, zaterdag 25 en zondag 26 april. Uitbreiding van het programma met overnachting (aanvang 25 april 13.30 uur en eindtijd 26 april 16.00 uur)

Ook op aanvraag mogelijk

 

Kosten

Tweedaagse              € 150,-- incl. overnachting. diner, ontbijt, lunch, koffie en thee

 

Aanmelden

Via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Henk Murraij, auteur en eigenaar van “Durven Zijn”, levensspecialist en pelgrim.

Organiseert retraites, geeft lezingen door het land en pelgrimeert met jeugd.

 

Ruurd Bootsma, getalenteerd meditatietrainer, begeleidt meditatie avonden en stiltedagen. Hij laat met zijn begeleiding mensen in een veilige setting contact maken met hun eigen innerlijke wereld.

Emmausklooster

Bezoekadres:
Basilius van Bruggelaan 4
5363 VA Velp (Noord-Brabant)

KvK. 70346585
BTW NL858279241
IBAN

Sitemap

Contact

November   2020
M D W D V Z Z
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.